Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile hizmetlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yanı düzen son derece farklı eder skalasına sahiptir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir doğrultuının bariz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın vakaları birmebzul gestaltda en sık kontralaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere yolculuk harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en amelî eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile Yangın Çıkış Kapısı paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin platform oluşturur.

Report this wiki page